ACTIVITEITEN EN EVENTS

“ I don’t want people who want to dance, I want people who have to dance ”

George Balanchine

DANSVOORSTELLING ADC 2019 : IK DRAAG NOG STEEDS DIE LACH

In het voorjaar van 2019 gaat Alignment Dance Company voor de tweede keer op tournee door Limburg. De nieuwe voorstelling draagt de naam “Ik draag nog steeds die lach” en vertelt een semi-autobiografisch verhaal van Stefano Giuliani die tijdens het opgroeien de verschillende kanten van liefde ontdekt: de passionele kant, maar ook de ijzige en kille kant. Opnieuw probeert huischoreograaf en artistiek leider Stefano Giuliani dans dichter bij het Limburgse publiek te brengen en jongeren de kans te geven om zich volledig te ontplooien op toneel.

 Vanaf  vrijdag 12 april. Tickets zijn nu te koop!

Meer info

DANSVOORSTELLING ADE 2019 : Zwart Wit Modern & klassiek

Op 1 en 2 juni organiseren we onze jaarlijkse dansvoorstelling van Alignment Dance Education. De ideale kans om onze leerlingen aan het werk te zien op een groot podium. We zouden vereerd zijn wanneer  jij ook onze voorstelling komt bekijken. Je beleefd niet alleen en mooie dansvoorstelling maar je steunt ook nog eens onze dansschool. Waarvoor we je zeer dankbaar zijn. 

 Voorstellingen 1 & 2 juni . Tickets zijn nu te koop!

Meer info

LEZING: DE ANATOMIE VAN EEN DANSER  MET VEERLE BERGMANS

Wat is het verschil met een gewoon standaard lichaam en de trics and donts voor een dansers lichaam. Alle dansers zoeken naar de optimale gezondheid van hun lichaam. Er word de basis opbouw van het skelet en het musculaire systeem besproken van een danser.

Veerle heeft haar hogere opleiding genoten op de Katholieke Universiteit Leuven: Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie (2010-2015) heeft zij volledig afgerond. Heeft een zeer grote inttresse in alternatievere geneeskunde en doet hier ook bijscholingen en andere opleidingen voor. Sinds dat ze afstudeerde werkt ze als Kinesitherapeut en begeleider van medische fitness bij Fit2kine. In haar vrije tijd heeft ze nog enkele andere activiteiten die ze doet als Kinesitherapeut waaronder: – Voetbalclub Boorsem Sport – Aquarevalidatie – Alignment dance education

Zaterdag 22 Juni 2019 om 19u alle leeftijden.

Meer info

PIZZA & PASTA AFHAALDAG ADE 2019

Op zaterdag 29 juni organiseert Alignment Dance Education/Company een Pizza en Pasta afhaaldag. Je kan ons steunen door een heerlijke pizza of lasagne te kopen. Wij zijn je enorm dankbaar voor jouw bestelling.

 Zaterdag 29  juni van 14.00 – 16.00 uur

Meer info

Met dank aan onze sponsors en sympanthisanten