DANCE COMPANY ON TOUR

“ Dancing is the poetry of the foot ”

John Dryden

Geïnspireerd door

” Autobiografie van Stefano Giuliani”

In het voorjaar van 2019 gaat Alignment Dance Company voor de tweede keer op tournee door Limburg. De nieuwe voorstelling draagt de naam “Ik draag nog steeds die lach” en vertelt een semi-autobiografisch verhaal van Stefano Giuliani die tijdens het opgroeien de verschillende kanten van liefde ontdekt: de passionele kant, maar ook de ijzige en kille kant. Opnieuw probeert huischoreograaf en artistiek leider Stefano Giuliani dans dichter bij het Limburgse publiek te brengen en jongeren de kans te geven om zich volledig te ontplooien op toneel.

Net zoals in 2018 krijgen Vlaamse en Nederlandse jongeren tussen 13 en 28 jaar de kans om een jaar lang intensief begeleid te worden naar een avondvullende productie in verschillende Limburgse zalen. ‘Ik draag nog steeds die lach’ vertelt een semi-autobiografisch verhaal van de zoektocht naar alle verschillende aspecten van liefde. Niet enkel de liefde tussen twee personen, die zeer passioneel kan zijn. Maar ook het gemis door liefde naar een bepaalde plaats, of het verliezen van een geliefde. De twijfel wanneer er een keuze gemaakt moet worden en de zoektocht naar zichzelf en het geluk. Het rood-blauwe lichtspel en het live gebrachte repertoire van Adele zal de toeschouwer door het levensverhaal van de dansers leiden en ons leren dat het hoofdpersonage ondanks alles, diep vanbinnen nog steeds dezelfde persoon blijft.

“Het is en blijft mijn doel om een publiek voor de kunstvorm ‘dans’ te creëren in Limburg” vertelt choreograaf Stefano Giuliani. “Door het gebrek aan aanbod en opleiding staat de dans hier echt nog in zijn kinderschoenen. Het zou zonde zijn om de jongeren nooit van deze inspiratiebron te kunnen laten genieten, en de dans als vast onderdeel in onze cultuur te kunnen laten opnemen.”

OVERZICHT VAN ONZE VOORSTELLINGEN

Met dit formulier kan je tickets bestellen.

Vul alle velden in, kies de datum van de voorstelling, geef  het aantal tickets in dat je wil bestellen.

Indien je nog een vraag hebt mag je deze stellen in het vak opmerking. We danken je voor je bestelling.

Maak u keuze uit één van onze verschillende ticketformules. Indien je verschillende formules bestelt kan je de andere extra vakken invullen.
Totaal bedrag over te schrijven: . .euro ( op rekeningnummer BE 43 0018 1325 0201 met vermelding van je naam en de voorstelling die hebt gekozen) Gelieve het bedrag van u bestelde tickets over te maken op ons rekeningnummer: BE 43 0018 1325 0201 met de vermelding van je naam en plaats van de voorstelling.

Extra informatie over bestelling van je tickets.

Je tickets worden 8 dagen aan de kant gehouden, mits geen betaling worden deze terug vrij gegeven. Dit tot 8 dagen voor de voorstelling. 

Heb je al betaald via een overschrijving dan kan je je bankafschrift als bewijs afdrukken of vertonen bij het ophalen van je tickets aan de kassa.

Je kan je tickets ook afhalen bij Alignment Dance Education/Company, Sint Pieter 3, 3621 Lanaken. Houd wel rekening met de lestijden zodat je snel geholpen word bij het ontvangen van je tickets. Het uurrooster vind je terug op https://www.adance.be/uurrooster/

Je tickets zullen klaar liggen op je geregistreerde naam.

Vanaf 1u voor aanvang kan je de tickets komen ophalen aan de kassa. De deuren zullen open gaan 30 minuten voor aanvang. Vrije zit plaatsen. 

Let op: 10 min voor aanvang van de voorstelling worden alle niet afgehaalde tickets vrij gegeven!

Dit is onze promo-video deze zal binnenkort ingezet worden op sociale media en in andere reclamecampagnes.

Ook jij kan ons promoten, klik op het send-icoontje om te delen!

( rechts in de hoek in videoscherm)

Met dank aan onze sponsors en sympanthisanten